dilluns, 6 de novembre del 2017

Escolapis Sarrià - 75 C.B.Ripollet - 46

Sisè partit de Liga del Junior d'Escolapis de Sarrià. Després de 5 victòries ens enfrontàvem a un equip on teníem referències contradictòries. Per una banda estan per la meitat de la taula en la classificació però per l'altra havien perdut amb Santa Coloma de 5 punts, equip al que nosaltres havíem guanyat de 5. A més, les incerteses no acabaven aquí. Teníem les baixes del David Caballol, encara recuperant-se d'un trencament fibrilar, i també del Miguel Sánchez, que el divendres s'havia torçat el turmell. Si això no era poc el Guillem Canaleta també tenia molèsties serioses a la cama dreta.

Lesionats però a muerte amb l'equip!! Sempre donant suport!!

Tot i així som un equip i com el darrer partit a casa contra La Salle Gràcia vam sortit com una autèntica tempesta que ho arrosega tot. Defensa molt ben treballada, amb 2 contra 1 contra els pivots grans que tenia Ripollet, pressió ben estudiada i ajustament defensiu de tots i cadascun dels nostres jugadors. Resultat? Deixar l'equip contrari en tan sols 9 punts en el primer quart. Si això li sumem que a casa estem en un estat anotador excepcional, s'entén perfectament el parcial de 24-9 del primer quart del partit.

Max Calzada en un salt inicial. Sense David i Miguel et toca!!

Si el primer va ser bo, què u hem d'explicar del segon! Va ser excepcional. Seguint en la mateixa línia que el primer en quant a defensa, posicionament i joc ofensiu, cal destacar la brutalitat dels darrers dos minuts d'aquest periode! Estàvem mantenint l'avantatge d'un +18 tot el segon quart. A la grada el Pedro Tort a falta de 1:20 i amb un 38-20 al marcador diu: "Llàstima, aquest  cop no arribarem als 50 punts al descans". Llavors surt el Pol Sánchez i es casca un triple des de la cantonada. Quasi sense poder respirar surt el Sergio Domenech  i en fa un altre triple seguit!! Però es que a més tornem a rebotejar i el Sergio en fa un tercer!! I com que en aquest equip tot se sap, a falta de 8 segons per acabar el quart, el nostre entrenador Marcel Ninot li diu al Borja Costa: "Demana temps mort i muntem una jugada per anar-no-en al descans amb 30 punts de diferència". Dit i fet. Traiem de banda i el Guillem a falta de 2 segons enxufa un quart triple!! Com diria el gran Robirosa...apostoflaaant!!

El Guillem Canaleta en una de les jugades del segon quart

El tercer quart va estar bé però clar, ens quedem amb la primera part del partit. Va estar bé perquè Ripollet va sortir fent una zona i això ens va obligar a treballar jugades noves. També vam poder donar descans al Guillem durant tota la segona part i tant l'Oscar Sancho (que per cert havia fet un primer quart excepcional) com el Lluís Oms i el David Díez, el van suplir amb totals garanties. També ho va fer el Marc Pons i el Sam en quant a la cobertura del pivots lesionats. Un quart per fer provatures i amb bon repartiment de punts. Tot i així vam guanyar-lo per 12-11 de parcial posant el marcador a 62-31 a falta del darrer quart. Partit sentenciat.

Arnau enxufant-les!!

I el darrer quart va ser una mica més desencertat. Potser vam desajustar-no una mica i els entrenadors van acabar de provar diferents combinacions de jugadors i semblava que al final Ripollet reduiria la diferència de manera significativa. Però llavors va aparèixer l'Arnau Sánchez per clavar 3 triples i posar les coses al seu lloc. Total al final un bon 75-46 que deixa clar el bon partit realitzat per part de tot l'equip. Seguim gaudint del bon joc, bona sintonia i gran feina realitzada pels nostres entrenadors. Comunió total equip, entrenadors i grada.