dimarts, 30 de gener del 2018

Lliçà - 21 Escolapis Sarrià - 51

Aquest cap de setmana partit que es preveia complicat. Primer jugàvem fora de casa. Segon, era en diumenge i a les 9:00 del matí a Lliçà. I per acabar-ho de fer, teníem la mala sort que la Silvia Mulas s'havia torçat el turmell el divendres ajudant a les noies d'Escolapis contra el Thau. Si volíeu res més no teníem a la nostra superentrenadora, la Júlia Espinar, per guiar-nos en el partit.

Tot i això, per la part positiva comptàvem amb l'ajuda del David Fajardo com entrenador. I com que aquest equip desperta passions fins i tot el Quique Duarte i Borja Costa havien matinat un diumenge per venir a donar-nos suport. I, com no, la família Mulas al complert (David, Sonia i Silvia) vam acompanyar-nos tot i no poder jugar la Silvia. A més, l'Oona Sans i la Carla Erroz reforçaven el nostre equip!!

Amb tot això què podíem fer? Doncs, PARTIDAZO! Amb el David Fajardo repassant les darreres instruccions detallades que li havia deixat la Júlia i amb la Silvia a la banqueta mirant com escalfaven les nostres jugadores supervisades pel nostre segon entrenador en Lucas Bonmatí, el públic incondicional estava a la grada esperant l'inici del partit.

Primer quart dur. Molt treballat i molta intensitat per ambdues bandes. No tant d'encert pero Escolapis Sarrià sense perde-li la cara al partit en cap moment. Hem arribat a la Federació per quedar-nos i la categoria B1 ja comencem a saber quin pa s'hi dona. Un 4-5 molt igualat tancava un primer quart treballat a tope on el David Fajardo estava a sobre de cadascuna de les nostres noies.

No descobrirem res si diem que en el segon quart les nostres noies van sortir igual. I com ja acostuma a passar mentre nosaltres no tenim unitat A i unitat B aquí Lliçà va baixar una mica. I en aquests moments Escolapis no perdona: un 1-9 ho reflectia al marcador amb un allau de joc en atac i un col·lapsament del joc de Lliçà. El 5-14 onejava en el marcador virtual acumulat.

De nou quart imparel i de nou tornava la igualtat. La intensitat, la velocitat i la pressió feien comentre errades. Potser també les cistelles eren extremadament dures. Només així s'entén un parcial de 1-2 favorable que permetia, això sí, ampliar un pelet més l'avantatge: 6-16.

Per acabar de trencar el partit, la tònica es va repetir en el darrer quart de la primera part. Piconadora Escolapis de Sarrià de tal manera que vam deixar a Lliçà sense anotar i nosaltres vam fer 12 punts. El marcador sembla ja no superable al descans: 6-28.

En tornar del descans un nou quart trabat. Lluita, lluita i més lluita per ambdues bandes. Nosaltres mantenint el tipus i Lliçà no donant-se per vençudes bonic. Tampoc es va donar per vençut l'àrbitre però amb un apreton dels que deixen senyal va haver de parar el partit i sortir corrent cap els vestidors. Devia anar molt apurat per no poder ni acabar el quart de 6 minuts de temps corregut. Pobre. Després de l'incident un 2-2 de parcial i mantenir l'avantatge: 8-30.

Sisè quart i nou atropellament en quant a joc ofensiu i pressió defensiva. Fins i tot en quant a rebot potser dels partits que hem estat millor, donant-nos segones i terceres oportunitats. Només així esposa un 0-11 de parcial, obrint a un 8-41 en aquests instants el partit. Fantàstic.

Per arrodonir-ho ens faltaven encara dos quarts on poder gaudir del joc de l'equip. Aquest setè quart va tenir la peculiaritat de ser molt curt en el marcador i errar moltíssimes cistelles que semblava que literalment els ars les escopien. Semblava impossible que tantes entrades se sortíssin pràcticament de dins. El joc, meravellós. Però clar, amb tata errada només vam poder guanyar amb un 2-6, tot i que el partit i marcador estaven sentenciats: 10-47.

I per acabar un quart molt estrany. Per moltes coses. Tot anava més o menys igualat, doncs Lliçà havia deixat les seves millor jugadores per donar-ho tot al final del partit. Però a mig quart van expulsar per 5 faltes a la Carla. Llavors, com que l'Aina havia hagut de marxar per indisposició, vam haver de fer rotació amb el que ens quedava a la banqueta i, potser per això, potser per veure el partit guanyat o potser per el desajustament defensiu va ser l'únic quart que vàrem perdre: 11-4. El partit estava tancat i un 21-51 ho deixa palès en el marcador final.

Grandíssim tercer partit de les nostres Mini i posant-nos a to a la categoria. Després de 3 partits anem segones per diferència de punts i amb ganes de seguir competint i aprenent. De nou gràcies David per la feina i el suport i la Júlia a la distància seguitn telemapaticament el partit. Dissabte més i una mica més tard: 10:30 a casa contra La Salle Bonanova (el seu equip A).